Logo beddenkoning bf83889cbb5e48458fd2bd5d9fbea7af8fce8f2691448ea01e5c2e4114695ba3
 
 
 

AANBIEDING 02 Hoogslaper Momo Multi

Momo nieuwe foto 1 medium Klik op de foto voor meer afbeeldingen.

Multi multifunctionele hoogslaper / tienerkamer 

Deze geweldigde hoogslaper biedt de mogelijkheden van een complete tienerkamer!


Hoogslaper       
normaal € 1099,00       nu voor € 999,00


Hoogslaper Momo is echt van alle gemakken voorzien: naast een heerlijk bed heeft het een ruime, ingebouwde kledingkast, met een roede over de hele breedte. Ook is de hoogslaper voorzien van een praktisch bureau met drie lades (met metalen handgrepen), handige boekenplanken en een uitschuifbaar deel voor een toetsenbord.

Onderin het bed bevindt zich een uitschuifbare bedlade, waarmee u gemakkelijk een extra slaapplaats voor logés kunt maken óf die u kunt gebruiken als opbergruimte. En tot slot biedt het bed heel veel kastruimte. Zelfs de vaste trap die naar het bed leidt (voorzien van een veilige trapleuning!), beschikt over deurtjes en opbergruimte, waardoor ook die ruimte optimaal wordt benut.

Het bed is gemaakt van massief MDF, dus zeer stevig en van prima kwaliteit. Het wordt geleverd inclusief bedbodem en zonder matras, maar deze kunt u uiteraard wel via ons bestellen. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

De afmetingen van de complete hoogslaper zijn: 307 lang x 97 breed x 186 hoog.

Van hoogslaper Momo is ook een variant zonder de gekartelde rand langs het bed: de Multi Straight (zie elders op deze website).

De hoogslaper wordt als bouwpakket geleverd. U kunt het bed zelf monteren aan de hand van de bijbehorende handleiding, maar u kunt er ook voor kiezen de montage door een van onze monteurs te laten doen. Informeer vrijblijvend naar de bijbehorende kosten.

We kunnen u, op uw verzoek, een video toesturen die een goed beeld geeft van alle mogelijkheden van dit mooie bed.

Wilt u de Momo hoogslaper liever met eigen ogen komen bekijken? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!


  • Bekeken: 19593 keer
  • Laatst gewijzigt: 7 maanden

van €1.099,00    voor €999,00

Bestellen